Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Akkoord

Onze diensten

Onze aanpak

Wij gaan graag een verkennend en vrijblijvend gesprek met u aan. We komen dan ter plaatse langs om uw tuin te bekijken en te onderzoeken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zo kunnen we meteen inspiratie opdoen, de mogelijkheden bespreken en feedback ontvangen. Hiermee ontwikkelen wij een niet bindend voorontwerp. Dit is een 3D ontwerp waarin wij al uw ideeën verwerken en uitwerken tot concrete plannen met een bijbehorende offerte. In een vervolggesprek bespreken wij het voorontwerp en personaliseren we het project nog verder qua design en budget zodat het helemaal aan uw wensen voldoet.

Eric Wouters

Wanneer u helemaal happy bent, kunnen we gaan beginnen aan de bouwfase!

De bouwfase

Wij zorgen steeds voor een zeer propere en geordende werf. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we het project met veel zorg en expertise tot in de perfectie uitvoeren. We werken enkel met persoonlijk geselecteerde leveranciers die het optimale materiaal leveren.


Wilt u graag een (hybride) zwemvijver? Dankzij onze effectieve aanpak kunnen we in zo een 3 weken uw basisvijver aanleggen. Voor de oplevering maken we het plaatje helemaal af en zetten we de laatste puntjes op de i door middel van beplanting en het zwemklaar maken van uw zwemvijver.

Is het project eenmaal gerealiseerd?

Ook na de oplevering staan we voor u klaar met het onderhoud van uw tuin of zwemvijver. Wij geven uw zwemvijver of tuin na het voorjaar graag weer een opfrisbeurt. Meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij beantwoorden met genoegen al uw vragen.
Contacteer ons