Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Akkoord

Zwemvijvers

Eric Wouters

In de zomer gegarandeerd zwemgenot, de rest van het jaar de perfecte aanvulling op uw tuin.

Pure luxe

Een zwemvijver is een zwembad en vijver in één, het vormt de perfecte combinatie van de luxe van het zwemmen in uw eigen tuin en het genot van een vijver die het hele jaar goed oogt. Bij Eric en Roel Wouters kunt u rekenen op een zwemvijver met de mooiste architectonische vormen, geheel in lijn met uw wensen en stijl.

Contacteer ons voor meer info

Groen & milieuvriendelijk

Een zwemvijver bestaat uit een filterende moeraszone, die voor helder, zacht aanvoelend water zorgt, en een zwemgedeelte, met heerlijk water om in te zwemmen. Het is een groen en zelfvoorzienend alternatief want de planten in de zwemvijver zorgen voor het onderhoud. Het is dus een natuurlijk reinigend zwembad zonder chloor of zout, hierdoor is het een hele milieuvriendelijke optie.

Het resultaat

Bij Eric Wouters krijgt staan wij voor kwaliteit. Zo garanderen wij een zwemvijver met super strakke wanden, geen oneffenheden en een uitstekend drukvaste isolatie. Een zwemvijver is heel andere ervaring en biedt meer genot dan een zwembad. U heeft er amper omkijken naar én ziet het er het hele jaar door prachtig uit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen?

Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u met genoegen de benodigde informatie.
Contacteer ons

Onze specialisten

Delen