Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Akkoord

Een echt familiebedrijf

Maak kennis met ons

Ons familiebedrijf bestaat uit vader Eric en zoon Roel. 20 jaar geleden begon Eric al met het ontwerp en de aanleg van zwemvijvers en tuinen, zo verwierf hij een uitgebreide vakkennis en werd hij een pionier in België en omgeving op het gebied van zwemvijvers. Deze passie gaf hij door aan Roel. Vader en zoon vormen een sterk duo waarbij jarenlange ervaring, de nieuwste kennis en constante innovatie samenkomen.

Roel Wouters

Dankzij ons toegewijd vakmanschap zorgen wij ervoor dat wij uw dromen verwezenlijken en u een uniek eindresultaat bezorgen dat perfect bij u past.

Passie & vakmanschap

Wij leveren een op maat gemaakt eindproduct waarin al uw wensen en behoeftes samenkomen. In tuinarchitectuur draait het om het totaalbeeld, maar de details bepalen de kwaliteit van het eindresultaat. En laten wij daar nu net oog voor hebben. Wij werken uw ideeën tot in de puntjes uit. Dankzij uw inbreng en onze passie en vakmanschap zorgen we ervoor dat u de tuin van uw dromen krijgt. Ga het gesprek met ons aan en wij werken uw gedachten uit tot een concreet en vrijblijvend voorstel. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen een project dat echt bij u past.

Inspiratie

Heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan onze realisaties, zo krijg u een duidelijker idee. Maar vertel ons ook zeker uw wensen, behoeften en gedachten, wij raken geïnspireerd door uw dromen en ideeën. Dankzij onze creativiteit, kennis en flexibele houding zorgen we ervoor dat we echt aan uw wensen kunnen voldoen. Vertrouw op uw instinct en op onze ervaring. Creativiteit en vakmanschap gaan hand in hand, bij ons kunt u namelijk echt terecht voor vernieuwend werk van hoge kwaliteit.

Bekijk realisaties
Eric Wouters

Tuinarchitectuur is onze passie. Zo zijn we constant opzoek naar nieuwe producten, technieken en ideeën. En deze vooruitstrevende toewijding is zeker terug te vinden in onze realisaties. Door onze persoonlijke aanpak leveren wij namelijk unieke zwemvijvers en tuinen af.

Kennis voor het vak

We beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van tuinarchitectuur. Zwemvijvers zijn onze specialiteit. We kunnen een ontwerp maken dat helemaal aan uw wensen voldoet. We werken met de beste technieken en werkwijzen, zo garanderen wij de beste zwemvijver tegen een scherpe prijs. Van verwarmde zwemvijvers, verlichting, trappen, afsluiting tot afdekking, u kunt het zo gek niet bedenken en wij voeren het voor u uit. Wat uw wensen maar zijn, met onze kennis voor het vak kunnen we u altijd wel een innovatief voorstel voorschotelen.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Ontdek hoe wij samen op zoek gaan naar de perfecte zwemvijver en/of tuin.
Onze werkwijze

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we gaan het gesprek met veel plezier aan.
Contact