Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Akkoord

Hoe wij te werk gaan

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Onze werkwijze bestaat uit vier heldere stappen:

Bespreking

Wij gaan graag het gesprek met u aan. Dit doen we steeds op de locatie van het project. Zo krijgen we een goed beeld van het potentieel. Tijdens het gesprek kunnen we dan uitgebreid stilstaan bij uw wensen en behoeften. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we goed inschatten wat u graag wilt en wat er mogelijk is. Vertrouw op uw intuïtie, vertel ons uw wensen en laat onze creatieve geesten te werk gaan. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte zwemvijver en/of tuin voor u.

Ontwerp 3D

Wanneer uw ideeën duidelijk zijn voor ons, gaan wij aan de slag met een ontwerp. Dit ontwerp zetten wij dan om in een 3d presentatie, zo krijgt u een realistisch beeld van wat wij voor u kunnen betekenen in de toekomst.

Uitvoering

Wij zullen met de grootste zorg en aandacht aan de slag gaan met uw tuin. Bij ons staan orde en netheid voorop, ook wanneer we uw tuin tot een bouwwerf omtoveren. Deze precieze aanpak is zowel prettig voor u als voor ons. We voeren onze projecten van het begin tot het einde uit met oog voor kwaliteit. Hierdoor kunnen wij uw dromen tot in de perfectie waarmaken.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw prachtige zwemvijver of tuin kunt u op ons rekenen. Zowel een nieuw aangelegde tuin of een heerlijke zwemvijver leven en groeien, dit betekent dat ze enig onderhoud nodig hebben. Wilt u ervoor zorgen dat uw nieuwe aanwinsten blijven schitteren? Laat u ons dan bijstaan in het onderhoud, bijvoorbeeld met een jaarlijkse opfrisbeurt of het opstarten in de lente.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen? Of wilt u graag ontdekken hoe creatief we echt zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we gaan het gesprek met veel plezier aan.
Contact opnemen